Pertandingan Bola Sepak Steelers / Jags Isnin Malam

steelers

The Jacksonville Jaguars memiliki dua mata di tempat untuk juara dunia Pittsburgh Steelers. Pittsburgh berjaya melepasi lumba-lumba dalam permainan pembukaan NFL tanpa Ben Roethlisberger dan masih belum jelas apakah Big Ben akan melakukan debut musimnya minggu ini. Jacksonville mengatasi Dallas Cowboys dalam bentuk yang baik oleh quarterback Byron Leftwich, yang melakukan touchdown dan berlari untuk yang lain, dan tailback Fred Taylor yang mengotori total 115 ela. Walaupun pembukaannya bagus, Jags merasakan mereka memiliki banyak ruang untuk peningkatan minggu ini.

Mungkin tanda tanya yang mega888 besar dan lebih penting daripada Roethlisberger, yang disenaraikan sebagai kemungkinan, adalah keselamatan Mega888 Pro Bowl yang kuat Troy Polamalu yang disenaraikan sebagai dipersoalkan pada hari Isnin. Polamalu hebat dalam mendapatkan sokongan dan tanpa dia Fred Taylor dapat menyaksikan permainan hebat minggu ini. Sebaliknya, Jacksonville terpaksa menghadapi serangan ofensif Pittsburgh dan serangan yang diketuai oleh Willie Parker yang meluru sejauh 115 ela dengan 29 kereta. Jangkakan Parker akan menjadi tenaga kerja sekali lagi sama ada Roethlisberger bermain atau tidak.

Pada pandangan pertama, kekalahan Jacksonville kepada pertahanan akhir Reggie Hayward, yang mencatat lapan setengah karung musim lalu, kelihatan mahal, tetapi Jags mungkin tidak banyak menderita dengan Rob Meier yang mempunyai enam karung yang tersisa tahun lalu.

Kedua-dua pasukan mengalami kecederaan pertahanan utama. Polamalu adalah nadi dan jiwa pertahanan Pittsburgh dan Hayward adalah pemimpin Jacksonville musim lalu dan bertanggungjawab untuk memberi tekanan kepada pemain tengah lawan. Meier kelihatan seperti pengganti yang mencukupi, tetapi dia tidak memiliki kecepatan Hayward pada akhirnya. Kecederaan ini tidak akan menjadi perbezaan dalam permainan ini. Saya dapati pasukan mana yang mempunyai kelebihan yang menentukan dalam pertarungan malam Isnin ini. Yang ini tidak akan berlaku kepada Ben Roethlisberger, Troy Polamalu atau Reggie Hayward. Saya mempunyai sudut kemenangan yang terpaku untuk permainan Isnin malam yang besar dan anda boleh mengambil pemenang dengan mudah dengan mengambil bahagian kemenangan saya pada Monday Night Football.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *